за жени  | дрехи  | козметика | играчки  | чанти  | бутилки | възглавници  | моето бебе  | бижута  | за дома  | свещи  | картички | други | промоции


споделете с: номер: 0000475
размер:   45.90 лв
количество:  
цвят:  

Менструална чашка Femmcup НОВО
Новият, подобрен модел менструална чашка Femmecup е вече тук!
Новата менструална чашка е също толкова ефективна, колкото и предишния модел, има същия капацитет и отново е направена от одобрен медицински, хипоалергичен силикон, но сега има някои подобрения, за да направят употребата й и хигиената още по-лесна!

Стъблото е с по-къса и цилиндрична форма, което прави почистването по-лесно, докато употребата на менструалната чашка е все така лесна и удобна. Силиконът, от който е направена също е подобрен, което прави новата менструална чашка Femmecup почти прозрачна!

Новата менструална чашка вече се произвежда изцяло във Великобритания!

Какво представлява Femmecup, как се използва и почиства?

Femmecup е менструална чашка за многократна употреба, която се поставя като тампон, но не попива течността, а я събира вътре в себе си. Femmecup прилепва плътно и нежно към вагиналните стени и не позволява изтичане и неприятна миризма. Femmecup е неабсорбираща, т.е. може да я оставите до 12 часа без риск от синдром на токсичния шок, но може да я вадите и по-често в зависимост от личните Ви предпочитания и усещания. След като я извадите трябва просто да излеете течността в тоалетната, да я измиете с вода и сапун или само с вода и може да я поставите отново. Преди първата употреба и между два цикъла Femmecup трябва да се извари за период от 2-4 минути или да се накисне в стерилизиращ продукт.

Femmecup побира до 30мл. Течност, което е три пъти повече от това, което може да поеме един тампон или превръзка. Femmecup е перфектна както за по-силните, така и за по-слабите дни от Вашия месечен цикъл.

Femmecup е с дължина 50мм и е 45мм в най-широката си част. Тя побира течност до 30мл, което е около една трета от целия менструален цикъл. Носи се многократно, а срокът й на годност е около 5 години, което в сравнение с тампоните и превръзките я прави много по-икономична и екологична. Femmecup има стъбло в основата, което е дълго 15мм и може да бъде скъсено според индивидуалните предпочитания на жената, а някой дори го махат напълно.

Като алтернатива на тампоните и превръзките, първоначално идеята за менструална чашка може да Ви се стори странна и дори непривлекателна, но тя има много ползи. По-екологична е, много по-икономична и по-удобна, а също така и не предизвиква синдром на токсичния шок. Средно в живота си всяка жена използва 11 000 тампони и превръзки, самите те заедно с тяхната опаковка биват изхвърляни на сметищата ежедневно. Представете си колко много жените могат да направят за опазването на околната среда като използват менструална чашка, а също и колко много ще спестят.

Femmecup е направена е от одобрен от медицински, хипоалергичен силикон. Не съдържа вредни химикали, абсорбиращи гелове, добавки или парфюми. За разлика от тампоните Femmecup не абсорбира течността, поради което и не дразни вътрешния баланс на вагината, не причинява сухота и не оставя власинки по стените на вагината. Femmecup е подходяща и за жени с алергии и чувствителна кожа. Не може да предизвика синдром на токсичния шок.

Менструалната чашка може да се носи всеки един ден от Вашия цикъл, само трябва да я вадите и изливате на всеки 12 часа. Може да бъде използвана безопасно през нощта и е идеална по време на пътуване, тренировка и дори плуване.

Както всяко нещо ще Ви е нужно известно време, за да свикнете да поставяте и да махате своята менструална чашка. Менструалната чашка се поставя във влагалището подобно на тампона, но за разлика от него, тя се поставя и стои много по-ниско във влагалището. Менструалната чашка се поставя много по-лесно, когато е мокра. Има различни начини, по които можете да сгънете Вашата менструална чашка, за да я поставите и някой от тях са показани ТУК


По-подробна информация може да откриете на:
www.femmecup.wix.com/bulgaria
Малка и тънка органик превръзка - изчерпана
9.70 лв.
  
 
Малка и тънка превръзка - изчерпана
8.50 лв.
  
 
Менструална чашка Femmcup НОВО
45.90 лв.
  
 
Мини тънка – стринг превръзка - изчерпана
8.50 лв.
  
 
Мини тънка органик превръзка - изчерпана
8.50 лв.
  

ЕКОЛИНА МАГАЗИН КОНТАКТИ ONLINE
начало
блог
партньори
условия
контакти
за жени
дрехи
козметика
играчки
чанти
бутилки
възглавници
моето бебе
бижута
за дома
свещи
картички
други
промоции
Еколина България ЕООД
гр. Севлиево
тел. 088 605 64 63
e-mail: ecolina@ecolina-bg.comуеб дизайн - mousebg.com